Sommerhustur til Rømø

Camilla |

Smukke Rømø – den sydligste af de danske vadehavsøer. Rømø er kendt for sin store, flade sandstrand, der er perfekt til strandsejlads. Rømø har en gennemgående smuk natur og er perfekt til din tur i sommerhus med din familie. Her får I med garanti en ferie med 100% afslapning, og med mulighed for lange gåture - eller cykelture i naturen og langs med stranden.

Tænker du lige nu, at aktivitetsmulighederne er begrænsede på Rømø, så vil du blive overrasket over, hvor mange forskellige ting, der er at lave på Rømø. Se også vores udførlige guide til en dejlig ferie på Rømø.

Pixabay.com

Nationalpark Vadehavet

Nationalpark Vadehavet er en af de smukkeste steder ved Rømø. Nationalpark Vadehavet er Danmarks største nationalpark og har et areal på intet mindre end 1.459 km2, hvoraf 300 km2 er landområde. I 2014 udpegede UNESCO ca. 80% af Nationalpark Vadehavet som verdensarv, på grund af områdets enestående universelle værdi.

Her kan I bl.a. Opleve havområder, vadeflader, sandbanker og klitter.
Så tag hele din familie i hånden, tag gummistøvlerne på, og besøg Nationalpark Vadehavet!

Pixabay.com

Rømø Lege- og Labyrintpark

Rømø Lege- og Labyrintpark blev etableret i 2008 og er siden blevet udvidet hvert år med nye, spændende aktivieteter. Aktivitetsparken er for alle, men de fleste af aktiviteterne henvender sig primært til børn mellem 3-16 år. Er der et stort legebarn gemt i dig, er dette helt sikkert noget for både dig og resten af familien. I Rømø Lege- og Labyrintpark kan I nemt få flere timer til at gå med samarbejde, at konkurrere og hygge jer sammen.

Kilde: Romolab.dk
Pixabay.com

Ribe by

Får i lyst til at se mere end blot Rømø, er Ribe et godt bud på en nærliggende, større by. Det er nemt at køre fra Rømø til Ribe, og det tager omkring tre kvarter i bil.

Ribe er Danmarks ældste by og er en god by at besøge, hvis I vil shoppe. Det gamle bymiljø gør jeres shoppingtur til en særlig oplevelse.

I Ribe kan I også besøge Ribe Domkirke, som er byens vartegn. Fra det 50 meter høje tårn er der en fantastisk udsigt over Ribes røde tage, marskområdet mod vest og de lave engområder mod øst.

Hvis I søger nogle aktiviteter for børn, kan I besøge Ribe Vikingecenter, hvor dine børn kan opleve falkonershow, krigertræning, bueskydning og meget mere.

Pixabay.com