Top destinationer i Italien

Anja |

Når ferien skal gå sydpå, så er det svært at komme udenom Italien. Uanset om I er til afslapning ved poolen, solbadning på stranden eller til aktive aktiveter, kulturelle og kulinariske oplevelser, så finder I det i en af Europas mest eftertragtede ferie destinationer.

Italien har længe været en af danskernes absolutte favoritter når ferien skal gå sydpå. Her kan I udforske landets historiske seværdigheder, slappe af på de skønne strande, opleve storslået natur og ikke mindst nyde det famøse italienske køkken og de gode vine! I Italien kan I altså nyde La Dolce Vita, som for mange er indbegrebbet af den italienske livsstil.

Udforsk Italiens top destinationer i Toscana, Venedig og Sicilien

Pixabay.com

Ferie i Toscana regionen

Toscana byder på fascinerende grønne bakkelandskaber, autentiske middelalderbyer og ikke mindst byder området på mad og vin i verdensklasse! I hjertet af Toscana finder man regionens hovedstad, Firenze. I Firenze støder du på et mekka af kunst og fascinerende artikektur, der uden tvivl er et besøg værd. Hvis man bevæger sig længere sydpå støder man på byen Siena, der byder på en mere intim atmosfære, med charmerende områder med vinmarker, og et utal af rustikke landsbyer.

En utrolig god restaurant, Antico Forno ligger meget tæt på. Fantastisk god mad til kun lidt højeres priser end ellers i Italien.

Et besøg i byen Volterra kan helt klart anbefales.

Pixabay.com

tips og inspiration til en ferie i Toscana her

Ferie i Venedig

I Venedig er alle former for ferie mulig! Regionen er 210 km lang og 195 km lang, og viser alle naturens mirakler, er fuld af historie, og kombinerer natur og kultur i en perfekt symbiose. Regionen ligger i den nordøstlige del af italien, og her findes både de smukkeste dele af dolomitterne, unikke naturparker, kunst og de fantastiske, historie byer, som Venedig, Verona, Treviso og Padua.

Derudover byder regionen på gyldne sandstrande så langt øjet rækker. Det er også i denne region du finder det populære ferieområde, Gardasøen. I Veneto findes også nogle af Italiens mest eftertragtede og berømte vinområder, som Valpolicella og Presocco ruten. Tag ferien til Veneto, og bliev fascineret af regionens unikke natur i kombinationen med historie og kunsterisk skønhed.

Pixabay.com

Hvis ferien skal gå til Venedig, så få tips og inspiration til én af områdets mest fascinerende byer, Venedig, lige her

Ferie på Sicilien

Sicilien byder både på en fascinerende smuk natur, en masse seværdigheder og ikke mindst et hav af lækre italienske specialiteter. På Sicilien kan du heller ikke gå glip af de duftende citronlunde, snævre gader, skønne landskaber og imponerende græske og romerske ruiner. Hvis I vil opleve det det gamle, autentiske Italien, og hvis I elsker original italiensk mad og vine – så skal I besøge Sicilien! Hvis I er til at dase på stranden, så er Sicilien stedet at gøre på øens mange Middelhavsstrande.

På Sicilien får i oplevelsesmæssig luksus i form af fabelagtige udsigter, idylliske omgivelser og ikke mindst vidunderlige måltider for ikke at glemme de et besøg på Europas største aktive vulkan, Etna.

Pixabay.com

Få tips og inspiration til fem perler på Sicilien lige her

Italien er altså den perfekte desitnation for alle jer, der elsker strand, natur, historie, kultur og kulinariske oplevelser! Så skynd jer at pak kufferterne og tag afsted – og få en uforglemmelig ferie!