Turen går til Djursland!

Camilla |

Måske tænker du allerede nu – hvad skal man lave på Djursland? Men der er al mulig grund til at tage til Djursland i sommerhus. Der er et væld af muligheder for aktiviteter for dig og resten af familien.

Omkring Djursland ligger der en masse familieforlystelser – lige fra Ree Park til Kalø Slotsruin. Der er aktiviteter for enhver smag, uanset om I er til fart, afslapning eller om I blot ønsker en shoppingtur, når i besøger Djursland.

Pixabay.com

For jer, som elsker dyr!

På Djursland ligger der et væld af forskellige dyreparker. I Ree Park Safarier der mulighed for at opleve vilde, og meget eksotiske dyr fra fire forskellige verdensdele. Her er der også mulighed for at komme på Land Rover Safari over en stor, afrikansk savanne, hvor I kan komme helt tæt på dyrene.

Randers Regnskover også et godt bud på en skøn og anderledes dyrepark. Randers Regnskov består af flere kupler med forskellige verdensdele med eksotiske dyr.

Hvis i er mere til livet under vand, ligger Kattegatcentretogså på Djursland ved Grenaa Havn. Her kan både store og små få lov til at røre og se dyrene på tæt hold. Kattegatcentret har alt fra fisk til hajer og sæler. Akvariet blev kåret som Nordens Bedste Akvarium i både 2016 og 2018.

Vores kunder siger:
Aalborg Zookan klart anbefales.

Pixabay.com

Shopping på Djursland

Hvis familien er mere til en masse shopping, er Ebeltofts hyggelige by et besøg værd. Her er der både modebutikker, brugskunstbutikker og flere supermarkeder samlet et sted. I forbindelse med shoppingen i centrum, ligger Fregatten Jylland placeret tæt på. Fregatten Jylland er verdens længste træskib og ligger i havnen lige op til Ebeltoft by.

Vores kunder siger:
Restaurant Niels i Ebeltoft er super hyggelig.

Pixabay.com

Til jer, som elsker fart!

Hvis familien er til fart og leg, er Djurs Sommerland stedet for jer. Djurs Sommerlandhar nogle af Danmarks største rutschebaner, samt et stort vandland til børnene. Djurs Sommerland er kåret til at være Nordens bedste sommerland 4 år i træk, og tilbyder over 60 forlystelser for både store og små.

Vores kunder siger:
Djurs sommerland var et hit blandt børnene.

Pixabay.com

Afslapning med familien

Er I mere til en tur i sommerhus med 100% afslapning med familien, er der naturligvis også en masse muligheder.

Nationalpark Mols Bjergeer perfekt til afslapning og en lang gåtur. Her er naturen i fokus. Der er fantastiske udsigter og et besøg i en af Danmarks bedst bevarede middelalderborge, Kalø Slotsruin kunne også være en mulighed. Nationalparken er 180 kvadratkilometer og er defor perfekt til lange vandre- og cykelture.

Vores kunder siger:
En tur i Mols Bjerge går man aldrig fejl af – udgravningen lidt uden for Knebel var et kæmpe hit. Tag ud og nyd naturen og roen.

Hvis I er naturelskere, så tag turen gennem Bremdal bakker startende i Hobro - kan klart anbefales.

Pixabay.com