Danmarks bedste badestrande

Jeanette |
Pixabay.com

I skønne Danmark har vi mange gode badestrande. Vi heldige at have masser af gode badestrande til hele familien, hvor børnene kan færdes trygt – med opsyn fra livreddere og forældre. Men hvor skal I tage hen for at finde de gode badestrande? Vi har her samlet en række badestrande, som vi vil anbefale jer at besøge i løbet af sommeren.

Strande i Jylland

Søndervig Strand, Vestjylland

Denne dejlige sandstrand er perfekt til en stranddag. Det er de mange faciliteter, som er på stranden, der er med til at gøre den helt unik. I kan bl.a. få leveret en madkurv til jeres lille picnic på stranden, I kan dyrke yoga, der er gratis WiFi, I kan leje strandstole - og efter en dejlig dag i sandet kan I skylle jer under udendørsbrusere.

Se alle huse ved Søndervig her.

Hvide Sande, Vestjylland

Stranden ved Hvide Sande er en af de bedste strande i Skandinavien. Du vil opleve følelsen af at være i udlandet, da naturen omkring er helt fantastisk.

Saksild Strand, Saksild

Saksild summer af liv, da stranden er beliggende ved et sommerhusområde. Det er absolut østkystens bedste og mest børnevenlige strand.

Se alle huse ved Saksild Strand her.

Blokhus Strand, Blokhus

Dette er en af Nordeuropas bedste sandstrande med fint, hvidt sand. Mens I slapper af på stranden eller bader, kan I følge de mange windsurfere, som er ude på vandet.

Se alle huse ved Blokhus her.

Fanø Vester Strand, Fanø

På skønne Fanø finder I en fin strand, som er perfekt til børneleg i både vandet og sandet. Derudover er aktiviteter som drageflyvning og windsurfing et hit her.

Se alle huse ved Fanø her.

Blåvand Strand, Sydvestjylland

Dejlig bred sandstrand ved Bålvandshuk Fyr. Her kan I slappe af på stranden, og mens I er i havet nyde udsigten til vindmølleparken Horns Rev.

Se alle huse ved Blåvand her.

Hou Strand, Odder

Denne børnevenlige sandstrand ligger tæt på feriehusområde og charmerende Hou Havn, som altid summer af liv. Helt klart et besøg værd, da der i sommerhalvåret serveres på kajen, og der underholdes med musik.

Pixabay.com

Strande på Fyn, Sjælland og øerne

Marielyst Strand, Sydfalsters østkyst

Denne strand er en del af en ca. 20 km. lang sandstrand, som ligger på Falsters østkyst. Marielyst Strand er er yderst børnevenlig, og her har I rig mulighed for at bygge sandslotte, samle muslinger og bade i det rolige, lave vand. Hvis I ønsker mere læ, så læg jer op til klitterne.

Se alle huse ved Marielyst her.

Amager Strandpark, Amager

Dette er Københavns største strand med kun 5 km. til centrum. Strandparken byder på en lagune, en kunstig ø og den store børnevenlige sandstrand. Ved Amager Strandpark har I mulighed for alt lige fra at leje vandcykler til at dyrke yoga. På den anden side ud mod Øresund finder I en stor sandstrand med klitter og udsigt til Øresundsbroen.

Enø Strand, Karrebæksminde

Her er I sikre på liv og glade dage, da I kan nyde sand mellem tæerne på en klassisk dansk sommerstrand, mens I får en lækker is.

Se alle huse ved Enø her.

Greve Strand, Greve

I Greve finder I denne strand. Den er ikke særlig besøgt, hvilket gør, at I kan finde et dejligt spot uden I føler, at I ligger på andres håndklæder. Her er der tid til fred og ro - og tid til at læse en god bog.

Liseleje Strand, Nordsjælland

Denne strand er kendt som en af Danmarks dejligste strande og er beliggende ved Kattegat. Det er dejlig blødt sand ved Liseleje Strand, og ikke langt derfra finder I ishus og café.

Se alle huse ved Liseleje her.

Vesterlyng Strand, Nordvestsjælland

Syd for havnebyen Havnsø finder I Vesterlyng Strand. Dette er er stort naturreservat, som har en meget børnevenlig sandstrand. Denne strand er blandt de fem bedste i Danmark. Vesterlyng er også et oplagt sted for at holde picnic med familien eller venner.

Gudmindrup Strand, Odsherred, Nordvestsjælland

Her finder I en af Danmarks bedste badestrande, som ligger ud mod Sejerø Bugt. Stranden er i sig selv bred og bliver omkranset af klitter, som kan skabe lidt læ. Dertil er vandet lavt, og derfor er denne strand meget velegnet for børnefamilier.

Kerteminde Nordstrand, Nordfyn

Nordstranden er den mest populære strand i Kerteminde. Mange folk strømmer dertil for at nyde Storebælts friske havvand. Stranden er primært sandstrand, men bevæger I jer længere nordpå vil I opleve at stranden er bevokset med græs og strandsiv. Denne strand er yderst børnevenlig, og man kan komme langt ud, før der bliver dybt. Når I besøger Kerteminde, vil vi anbefale at I få en lækker is ved Vaffelhuset.

Se alle huse ved Kerteminde her.

Dueodde Strand, Bornholm

Dueodde Strand på Bornholm er nok Danmarks mest berømte strand. I finder her noget af det fineste sand og klareste vand, vi har i Danmark. Derudover finder du her en af Europas bedste og største strande. Fra den store parkeringsplads i skoven er der en lang rampe, som fører ned til stranden, så I kan tage cyklen, barnevognen, kørestolen eller trækvognen med gennem klitterne til den smukke strand.

Se alle huse ved Dueodde her.

Pixabay.com

Cofman ønsker alle en god sommer.