De 5 bedste tips til din feriehussøgning på Cofman.com

Camilla |

Cofman.com findes der mange funktioner, der kan gøre din søgning af feriehus lettere. Funktioner, der samtidig kan gøre din søgning mere overskuelig og gør, at du sikrer dig, at du får lige præcis de huse frem, der passer til dine ønsker. Her er vores bedste tips til din feriehussøgning!

Kilde: Cofman.com

Tip 1: Søge efter husnummer

Cofmans første – og måske bedste tip er, at søge efter husnummeret på det hus, du har haft kig på. Har en fra din familie måske lige fortalt dig, at du skal se hus nummer 104208 kan du nemt på Cofman.com – forsiden, indtaste husnummeret i feltet i højre side ”Søg efter husnr.” og huset vil komme frem.

Det er derfor også et god tip altid at have husnummeret klar, hvis du har spørgsmål og ringer eller skriver ind til Cofman, da det er dette nummer, vi normalt kan finde husene på.

KIlde: Cofman.com

Tip 2: Zoom-funktionen

Et andet tip er zoom-funktionen, der findes på siden. Ovenover ses kortet, der kommer frem, når du har indtastet din søgning - f.eks. Antallet af personer I bliver på ferien og hvilke datoer I gerne vil afsted.

Hvis I ønsker at komme til Danmark vil der først komme et billede op med danmarkskortet med en masse huse på. Beslutter I jer for at ville til Løkken kan I enten skrive det ovre i søgefeltet, hvor du skrev Danmark eller vælge vores zoom-funktion og zoome ind på Løkken. Dette gøres ved at trykke på minus og plus tegnet ude i højre side af kortet.

Vil du herefter gerne se nærmere på Løkken og eventuelt en speciel vej, du har hørt om, kan du igen benytte zoom-funktionen, som på ovenstående billede og komme helt tæt på og se vejnavnene og se de ledige huse i området.

Kilde: Cofman.com

Tip 3: Feltet med særlige ønsker

Mange af vores kunder kender ikke til vores felt kaldet ”Særlige ønsker”. Særlige ønsker er nemlig en god måde hvorpå du kan lave en mere specifik søgning.
Her kan du for eksempel skrive, at feriehuset skal være handikapvenligt eller at der skal være adgang til badeland for børnene.

Den søger her på, hvad der står i beskrivelsen af husene og sørger for, at du får lige præcis de huse frem, der passer til dine særlige ønsker. Feltet finder du i bunden af menuen, under faciliteter.

Kilde: Cofman.com

Tip 4: Rabat på sommerhus

Tip 3 er for dem, der gerne vil spare penge. På Cofman.com har vi også en funktion, hvor I kan vælge husene, der kan fås rabat på. Dette gøres ved, at indtaste en periode, hvor I gerne vil afsted og der kan herefter vinges af i ”Kun huse med rabat”, som set i venstre side af ovenstående billede. Feltet er lige under pris-kategorien.

Herunder er et lille ekstra tip også, at vi hos Cofman har 2-ugers rabat på udvalgte huse, som ligeledes vises ved, at vinge af i ”Kun huse med rabat”

Kilde: Cofman.com

Tip 5: Huskeliste

På Cofman.com findes der en funktion kaldet ”huskelisten”. Her har du mulighed for at gemme de huse du har haft kig på til senere, hvis du finder ud af du gerne vil booke dem eller blot hvis du ønsker at vise dem til nogen i familien eller vennerne.

Finder du et hus, som du godt kan lide, trykker du på ”Sæt på huskelisten”, som set på billedet ovenover. Du kan altid se din huskeliste ved at trykke øverst oppe på siden, hvor der vil nu vil stå et 1 tal, hvor du kan klikke og se de huse, du har sat på huskelisten.