Efterårsferie med børn

Line |
Pixabay.com

Den danske sommer byder på afslapning og aktiviteter med hele familien, men den er også særdeles velegnet til så småt at begynde at planlægge den næste rejse med børnene - nemlig efterårsferien i uge 42. Da oktober ofte er en måned fuld af overraskelser rent vejrmæssigt, bør du finde et sted med aktiviteter både inde og ude. Men hvor skal turen gå hen, og hvilke oplevelser byder de forskellige områder på? Det vil du her få et godt overblik over, så du er fuldt rustet til at tage hele familien med på en fantastisk tur.

Pixabay.com

Gode råd til ferie med børn

Når ungerne er med på ferie, er der oftest fart over feltet. Derfor er det oplagt at booke ferie i en feriebolig med mulighed

for at være aktiv. Her er et feriehus med indendørs pool oplagt til efterårsferien, hvor hele familien kan samles til både sjov og afslapning. Det er også en rigtig god idé at undersøge, hvilke aktiviteter der er i området, og som hele familien kan få glæde af. Vælger man at holde efterårsferien i Østjylland, er en tur i Djurs Sommerland ofte en succes for både store og små. I uge 42 kan I få en skræmmende god oplevelse, da der er halloweentema i hele parken. Er man mere til en ferie i det nordjyske, vil man også her kunne opleve et væld af aktiviteter. I hele oktober har f.eks. Nordsøen Oceanarium fokus på Danmarks største rovdyr, nemlig sælen. Man kan hurtigt bruge en hel dag her, hvor der er planlagt spændende aktiviteter til de mindste, mens de mere modne kan nyde oplevelsen af at komme helt tæt på de mange dyr. Oplevelserne er mange rundt i det danske land, så det er bare med at komme i gang. Få også vores gode tips til en ferie med børn i Danmark.

Pixabay.com

Huskeliste til efterårsferien med hele familien

Foruden naturligvis tøj og sko, der passer til vejret, samt hvad I ellers har brug for i det daglige, får I her en liste over ting, der er gode at have med på den ultimative efterårsferie:

  • Brætspil, hvor alle kan være med. På de kølige oktoberaftener er der ikke noget mere hyggeligt end at samle familien rundt om et sjovt spil.
  • Badetøj. Hvis I bor i et feriehus med pool, skal I da selvfølgelig benytte jer af denne. Alternativt kan man undersøge, hvor det nærmeste badeland ligger, og bruge en dag der. Ungerne vil helt sikkert elske det!
  • Legetøj/spil, der egner sig til at blive brugt i bilen. Hvis I har planer om at opleve ting lidt længere væk fra jeres feriebolig, vil det helt sikkert være rart for alle bilens passagerer, at de mindste er underholdt på bagsædet.
  • Bøger og blade. Hvis I har været på udflugt hele dagen, er det afslappende for hele familien at lægge sig godt til rette og hygge sig med en god bog eller en sjov tegneserie.
  • Udendørsspil. Man har vel lov til at være heldig engang i mellem, og måske ser vejrudsigten ganske fornuftig ud, inden I skal afsted. Så hvorfor ikke tage et kongespil eller en fodbold med, så I kan komme ud og nyde den friske luft.
Pixabay.com

Nu gælder det faktisk bare om at finde det feriehus, der lige passer til jeres families behov. Find efterårsferien på https://www.cofman.com.