Tip - Sådan undgår du køerne i forlystelsesparken

Tip - Sådan undgår du køerne i forlystelsesparken

Kender du det? Familien er på ferieudflugt til en af de store familieattraktioner i sommerlandet - sammen med en million andre familier! Lange ventetider, urolige og utålmodige børn, små skænderier m.v. Det kan du ofte undgå ved at tænke lidt strategisk og gøre det modsatte af alle andre, men det kræver lidt forberedelse hjemmefra. Besøg attraktionens hjemmeside, hvor der ofte er et oversigtskort, og studér kortet grundigt.

Og så kommer tricket: Undersøgelser viser, at de allerfleste går ind ad indgangen og så til højre – mod uret - rundt i parken.Start jeres besøg med at gribe fat i børnene og trække dem tværs over parken til den modsatte side af indgangen, før I kaster jer ud i fornøjelserne. Følg nu strømmen mod uret derfra, så har I fået en halv omgangs forspring, før I kaster jer ud i fornøjelserne.

Så har I fået en halv omgangs forspring, og hvis I selv går mod uret, møder I ikke flere og flere gæster. Kombineres det med at starte dagen tidligt og måske bruge fredag, hvor attraktionerne har færrest gæster, skulle der være en chance for at undgå de lange køer.

God feriedag i forlystelsesparken!