Tivoli Friheden

Det frie fald og andre "uhyggelige ting" i Tivoli Friheden

Fra Sky Tower er der i trætopshøjde en fantastisk udsigt over parken, skoven, byen og Århus bugten. Du kan naturligvis nøjes med at nyde udsigten i 40 meters højde, men du kan også vælge at tage det sidste skidt ud i den tomme luft. Ingen seler, elastik, faldskærm eller andet pjat, du hvirvler i frit fald 35 meter nedad, medens jorden nærmer sig med 100 km i timen. Dramaet ender naturligvis lykkeligt, når du ender i det bløde sikkerhedsnet, men det ene skridt kræver alt, hvad du har af vovemod!

I Tivoli Friheden er der forlystelser for legebørn i alle aldre, fra vild action og hårrejsende gys til det stille og hyggelige! Prøv f.eks. den 18 m høje Pegasus, der løfter, snurrer og drejer dig rundt i 3 planer højt oppe i luften. ”Nyde udsigten? ” - tja, det er ikke sikkert du får tid, for Pegasus er simpelthen vanvittig! Eller tag en tur igennem det forfaldne Elses Hotel, en gruopvækkende oplevelse skabt af professionelle mediefolk. Det frarådes at tage børn under 6 år med. Heldigvis er der masser af aktiviteter for de små, sjove og hyggelige forlystelser, legepladser og hoppeborge.

En tur i skoven med sjov og spænding

Tivoli Friheden ligger midt i den smukkeste danske bøgeskov. Foruden utallige blomster og planter, idylliske skovsøer, springvand og farver, kan du opleve en masse gratis underholdning og sjov på en tur rundt i den smukke gamle have. Mød Århus Pigegarde, gøglerne fra Circus Fantastico og nyd underholdningen på den store friluftsscene. Fra sin spæde start for 100 år siden som skovpavillon med dans og servering er Tivoli Friheden vokset til en international forlystelsespark med over 300.000 gæster årligt. Men når mørket falder på og lysene tændes er trylleriet det samme!