Djurs Sommerland

Familiens sjoveste feriedag

Det er i Djurs Sommerland, at familien får sin sjoveste feriedag. Når entreen er betalt, er der frit valg og fuld drøn på fra morgen til aften i over 60 forrygende forlystelser. I Danmarks største sommerland finder du mange eventyrlige temalande. Tag på Jungle Safari i Afrikaland, hvor du møder vilde dyr, hovedjægernes landsby, Templets Hule og andre spændende udfordringer, besøg Tarzanland eller Indianerland, hvor der både skal klatres, rutsches og balanceres. Kinaland, Mexicoland, Lilleputland - fantasien kender ingen grænser i Djurs Sommerland!

Skal der sus i maven, så prøv en vild rutschebanetur i Thors Hammer med 60 km/t eller hop om bord i en udhulet træstamme og vov dig ud på en våd og farefuld færd på Colorado River. Noget helt vildt er Speedy Gonzales, hvor du kan få en forrygende rutchebanetur i store gummibåde. Eller hvorfor ikke tage på rafting-sejlads på Rio Grande-floden?

En våd oplevelse i Danmarks største vandland

Badetøjet er et "must", når du besøger Djurs Sommerland!  Her finder du Danmarks største udendørs badeland, og vandet er opvarmet, så du undgår det kolde gys også på en gråvejrsdag. Kast dig i bølgerne, svøm med strømmen eller vov dig ind i det kæmpestore Hawaii vandland, som ikke kan beskrives, det skal opleves! Vand i 3 etager, fyldt med herlige vandrutschebaner, 13 sjove vandkanoner, platforme, broer og en kokostønde, der hvert 5. minut smider over 4000 liter vand lige i hovedet på dig. Det er det glade vandvid!

Djurs Sommerland har selvfølgelig også masser af muligheder for at slappe af imellem oplevelserne, ligesom mad og drikke ikke er noget problem! Caféer og restauranter byder på flere muligheder, men du kan også nyde den medbragte mad ved borde og bænke - og måske stege en pølse på den store grill. Familiens sjoveste feriedag er sikret!