Jesperhus - blomsterpark, junglezoo m. m.

Nordens største blomsterpark ligger på øen Mors

Det startede som et eventyr. Et par omsorgsfulde forældre byggede et højtliggende hus i de naturskønne Legind Bjerge til deres astmaramte søn, Jesper. Omkring ”Jesperhus” anlagde familien først en underskøn have, og siden blev haven til en park.

I dag er blomsterparken på 8 ha - Nordens største. Her sker fantastiske ting, når de mange gartnere ”går amok”. Fantasifulde blomsterarrangementer og sirligt klippede blomsterfigurer, langt over 1 mio. sommerblomster i alle regnbuens farver og overalt vand - i bassiner, i små vandløb med vandmøllemodeller, i springvand og såmænd som Danmarks længste vandfald.

Alt er kranset af blomster og spændende planter som kaktusser og andre sukkulenter.

Farvepragt og frodighed også indendørs

Når du i JESPERHUS træder ind i de store haller, slår duft, varme og fugt imod dig som i junglen. Du forlader de blomstrende Legind Bjerge og træder ind i en anden verden. I Sommerfuglelandet svæver flere hundrede tropiske sommerfugle rundt sammen med nektarfugle i en frodig tropevegetation med pragtfulde blomstrende buske og træer.

Ved voliererne og i den store fritflyvningshal er du midt i en frodig jungle mellem et mylder af smukke og sjældne tropiske fugle, aber, leguaner m.m. JESPERHUS har over 100 forskellige fuglearter. I JungleZoo finder du også en krokodilleafdeling og et terrarium med pytonslanger, fugleedderkopper og andet giftigt stads.

JESPERHUS er også et paradis for børnene, som har deres eget Pirat-legeland. Her er alt GRATIS, når entréen til Parken er betalt. Tag en tur på Krokodilleraceren, sejl med på Kaptajn Kølhalers kapringstogt til den hemmelige grotte eller prøv de mange andre sjove muligheder for børn og barnlige sjæle.

Som nærmeste nabo finder du JESPERHUS Feriecenter med et stort vandland, der både er indendørs og udendørs om sommeren. Adgang sker mod betaling af særskilt entré.

Der sker noget nyt i JESPERHUS hvert år. Alle aldersgrupper tilbydes en vellykket feriedag uanset vejret!