LEGOLAND® i Billund

Jyllands største turistattraktion

Det startede i 1968 med en samling modeller af kendte bygninger og miljøer, bygget op udendørs af de geniale LEGO® klodser. I dag har LEGOLAND® udviklet sig til Jyllands bedst besøgte turistattraktion med 1,6 mio. gæster årligt, og der findes tilsvarende LEGOLAND parker i Tyskland, Californien og England. LEGOLAND udvikler sig med rivende hast, og kun fantasien sætter grænser for, hvad LEGO klodserne kan bruges til. Tilmed er her fart, spænding og seje oplevelser over det hele for børn i alle aldre. 50 mio. LEGO klodser er brugt på en måde, så man taber mælet.

Overraskelser på samlebånd

LEGOLAND er en enestående blanding af interaktive aktiviteter, rutschebaner, der kildrer i maven, shows, der også involverer publikum og meget mere. Her er aktiviteter, som børnene selv kan styre, spændende byggeudfordringer og en chance for alle for at give fantasien frit løb. 30.000 små lamper oplyser modelhusene om aftenen i Miniland. Oplev parken fra en ensporet bane, hvor togene kører i en højde af 4 meter over jorden. Eller hop ombord i rutschebanen X-treme Racers. Den er over 400 m lang, vild og drønhurtig.

De små har deres eget "land" med masser af store DUPLO™ klodser, bondegård, politi og hospital, flyvere der kan styres op og ned, togtur og meget mere.

I 4D-biografen venter et sansebombardement ud over det sædvanlige, med den mest avancerede teknik inden for lys, lyd og effekter. Det har kostet 40 mio. kr. at sende dig ud på dit livs racertur.  Prøv at programmere en robot, test de nyeste LEGO PC spil, programmer din egen forrygende tur i den nye Power Builder robotter eller prøv en vild vandscootertur med de lynhurtige Jungle Racers. Oplev det "vilde vesten" midt i fredelige LEGOLAND, hvor du kan sejle i kano mellem vilde dyr og køre med minetoget gennem guldminen.  - I Piratland går det vildt til, og på den kæmpestore Kongeborg ryger du tilbage i middelalderens eventyrverden. LEGOLAND er og bliver overraskelsernes højborg.