BonBon-Land

Det rablende slik-vanvid

BonBon-Land er intet mindre end verdens største slik- og legeland og er på rekordtid blevet Danmarks 5. største turistmål.  Man skulle næsten tro, at folkene bag BonBon-Land var rablende vanvittige, da de opbyggede noget så særpræget, som en forlystelsespark baseret på den stedlige bolchefabriks populære slikposer med de frække navne: Hundeprutter, Mågeklatter, Andemad, Lossepladsen osv. Men ideen virkede, og børn og barnlige sjæle har taget BonBon-universet til sig. Koblingen til det frække slik har haft en næsten magisk virkning: Stedet åbnede i 1992 ved BonBon-fabrikken som et udstillingshus med en lille bolsjeproduktion, en biograf, en butik og et par både i søen - og det første år kom 172.000 gæster!

Mød Henry Hundeprut og Åge Mågeklat

I BonBon-Land kan du prøve rutschebanen Henry Hundeprut, støde ind i Åge Mågeklat, teste Den Flyvende Skøre Skildpadde eller tage en tur på Danmarks største raftingbane med mere end 5 millioner liter vand. På Sørøverøen kan du springe rundt på krokodillekranier, eller du kan selv forsøge at lave slik i det populære slikværksted. Den store rutschebane Vild-Svinet er kåret som Danmarks vildeste og sjoveste rutschebane. Prøv den, hvis du tør - den starter med et frit fald på 22 meter, hvorefter den farer af sted med 70 km i timen i et 17 meter højt loop.

BonBon-Land har ud over sine 70 forlystelser også cirkusforestillinger, børneteater, søløveshows og klovnerier, cowboy-dage, halloween-dage med spøgelser og skattejagt og meget mere. Alle aktiviteter er gratis, når indgangsbilletten er betalt.