Canal Tours

København skal også opleves fra vandsiden

Hvert år oplever mere end 1 mio. turister København fra en af DFDS Canal Tours 15 komfortable både - overdækkede eller åbne. I solskin er turen et hit, men også på en gråvejrsdag er det en Københavneroplevelse, man må ha' med, bl.a. takket være de kyndige guider, som på flere sprog fortæller den samme og dog evigt fornyede historie. For Københavns historie er også nutidens historie om en storstad i stadig vækst. Oplevelsen af byens gamle smukke bygninger og spændende havnefront har siden været 1904 været en af Danmarks største turistattraktioner.

Stig ombord i byens hjerte

På Kongens Nytorv hvor Nyhavn begynder eller ved Gammel Strand med udsigt til Christiansborg starter eventyrrejsen. Oplev de smukke og idylliske kanaler, de flotte kirker, gamle fredede huse, unikke skibe og husbåde, Den lille Havfrue, Amalienborg, Søfortet Trekroner, Holmen, Den Sorte Diamant, Christiansborg, Børsen og Nyhavn samt meget mere. Du kommer gennem både det nye og det gamle København og hører om både konger, krige og eventyr.

Har du mere lyst til selv at planlægge din Københavnertur til søs, at stå af og opleve og stå på igen og tage nok et stræk, så er Vandbusserne sagen. Her er du din egen guide, og du kan stå af og på, hvor og hvornår du har lyst. Vandbusserne kan bruges fra Den lille Havfrue (og Trekroner Fortet) i nord til Fisketorvet i syd, via omstigning på Gammel Strand eller Det Kgl. Bibliotek (Den Sorte Diamant). Og der er "bus" hver halve time.