København Zoo

I zoologisk have året rundt

Københavns Zoo er en moderne og levende zoo med dejlige omgivelser for mennesker og dyr. Haven byder på en perlerække af oplevelser, f.eks. finder du Tropezoo med krokodillesump og regnskovsmiljø, hvor tropefugle og sommerfugle flyver frit. For de små kan anbefales Børnezoo med Kaninbyen - en af byens bedste legepladser. Selv om vejret er koldt, gråt og trist, kan man roligt begive sig en tur i Zoo. Også på den kolde årstid har haven masser at byde på indendørs, både Tropezoo og masser af andre spændende indendørs anlæg.

Moderne zoo i hastig udvikling

København Zoo er en af Danmarks største attraktioner og har årligt omkring 1,2 mio. gæster til de 4.700 dyr, fordelt på 230 arter. Dyrebestanden og de seneste års nyanlæg placerer haven blandt de bedste i Europa. København Zoo er samtidig en af Europas ældste zoologiske haver, grundlagt i 1859 i den romantiske Frederiksberg Have. Netop parken i Frederiksberg Have er tiltænkt en vigtig rolle, da elefantanlægget, tegnet af den verdensberømte britiske arkitekt Norman Foster åbner grænsen mellem park og Zoo. Zoos gæster vil opleve elefantflokken med Frederiksberg Have som baggrund, mens parkgæsterne også vil kunne følge elefanternes liv med både det gamle og det ny elefanthus som baggrund.

Zookortet flytter ind på mobilen

Naturligvis har den forunderlige IT-teknologi også indtaget Zoo. Som medlem af ZOO får du dit eget Zookort enten i ZOOs app eller fysisk, der giver adgang til ZOO hver dag året rundt. Med ZOOs app på din mobil har du altid dit eget - og familiens - Zookort, dagens program, kort over Haven og meget mere lige ved hånden.  Med ZOOs app kan du:

  • Købe eller tilføje dit Zookort nemt og hurtigt
  • Planlægge din tur i Zoologisk Have med aktivitetskalenderen
  • Se åbningstider for hele året
  • Finde rundt i Haven
  • Læse om parkering og andet praktisk