København Zoo

I zoologisk have året rundt

Københavns Zoo er en moderne og levende zoo med dejlige omgivelser for mennesker og dyr. Haven byder på en perlerække af oplevelser, f.eks. finder du Tropezoo med krokodillesump og regnskovsmiljø, hvor tropefugle og sommerfugle flyver frit. For de små kan anbefales Børnezoo med Kaninbyen - en af byens bedste legepladser. Selv om vejret er koldt, gråt og trist, kan man roligt begive sig en tur i Zoo. Også på den kolde årstid har haven masser at byde på indendørs, både Tropezoo og masser af andre spændende indendørs anlæg.

Moderne zoo i hastig udvikling

København Zoo er en af Danmarks største attraktioner og har årligt omkring 1.3 mio. gæster til de 3.500 dyr, fordelt på 250 arter. Dyrebestanden og de seneste års nyanlæg placerer haven blandt de bedste i Europa. København Zoo er samtidig en af Europas ældste zoologiske haver, grundlagt i 1859 i den romantiske Frederiksberg Have. Netop parken i Frederiksberg Have er tiltænkt en vigtig rolle, når det nye elefantanlæg, tegnet af den verdensberømte britiske arkitekt Norman Foster, åbner grænsen mellem park og Zoo. Zoos gæster vil opleve elefantflokken med Frederiksberg Have som baggrund, mens parkgæsterne også vil kunne følge elefanternes liv med både det gamle og det ny elefanthus som baggrund.

IT på indtog i Zoo

Naturligvis har den forunderlige IT-teknologi også indtaget Zoo. Lån en zoo-mobiltelefon ved indgangen, tryk dig ind på menuen og brug den som guide: Søg fakta om dyrene, vælg en tema-tur, se dagens program, få en SMS-besked 10 min. før dyrene fodres osv. Og som noget helt nyt kan du låne en håndholdt ZooPC med et oversigtskort. Via satellit registrerer den hele tiden, hvor du er, så du lettere kan finde rundt.