Fårup Sommerland

Verdens sjoveste skovtur

Sådan kalder folkene bag Danmarks første sommerland selv målsætningen for et besøg i Fårup Sommerland. Og der er sket meget, siden de i 1975 slog dørene op til den første sæson med trampoliner, kanoer, heste og sandkasser. Alt sammen til fri afbenyttelse når entréen var betalt.

Således er det også i dag, selvom parken i løbet af årene er vokset til det tidobbelte, og der er kommet et utal af nye aktiviteter til. Fårup Sommerland er i dag er et forlystelsestilbud i international klasse. Men et besøg i Fårup Sommerland er stadig en sjov og spændende skovtur med fælles oplevelser for hele familien.

Fårup sommerland – midt i naturen i ferielandet!

Fårup sommerland ligger usædvanligt heldigt placeret, tæt ved strand og ferieområder ved Blokhus og Løkken - og midt i skoven. Ved pleje og plantning er den oprindelige nåletræsplantage blevet en smuk ramme om alle aktiviteterne, samtidig med at den yder læ for vestenvinden.

Hertil kommer, at der er rigeligt – og rent – vand på stedet, så de mange kunstige søer byder på fine naturoplevelser. Dette gælder hvad enten man sejler rundt i kano, robåd, speedbåd, på vandscooter og vandcykel – eller falder i vandet på vej ombord i et sørøverskib!

Skal man være rigtig våd har Fårup landets største Aquapark med alle former for vandrutchebaner, wild-river, bølgebassin og børnevandland.

Vild action eller stilfærdig hygge – Fårup Sommerland har det hele!

Et besøg i Fårup Sommerland er en fast årlig tradition for mange. Der sker hele tiden noget nyt, lige fra indvielse af nye halsbrækkende aktiviteter som familiegyseren ”Flagermusen” til opfindsomme detaljer, der forvandler en lille del af ferielandet til det vilde vesten eller en mineby.

Nostalgien trives i ”Falken”, en vaskeægte gammeldags trærutchebane, bygget ligesom i USA i gamle dage. Men tag ikke fejl og tro, det er ren romantik. Hver tur er forskellig i en trærutchebane, og ”Falken” taber dig i afgrunden i 7. sals højde – det er bare vildt!

Mange familiebesøg tager base i grill-området, hvor man kan tilberede medbragt mad.

Selvom om der stadig kommer nyt, er de gode, kendte sommerlands-aktiviteter uforandrede: Hoppepuder, guldgraveri, ridetur, minigolf, skydning, klatrestativer i særklasse og meget mere. Alt er rent, trygt, effektivt og velholdt!

Alle generationer kan få en dag til at gå i Fårup Sommerland, selv om man ”bare” er til grillmad, en middagslur i skyggen og en spadseretur rundt for at se børnebørnene tage den 10. tur i Colorado Rivers udhulede træstammer!